Tupperware #17: Extra aanbieding week 20

Naast de maandfolder en de extra folder is er deze week ook een extra aanbieding! Het is een aanbieding van ruim €25,- korting. Kijk snel verder wat de aanbieding is! 

Ventismarts
Ventismarts zijn onmisbaar in je keuken en koelkast. Daar ben ik van overtuigd. Ik was eigenwijs en gebruikte ze eerst niet. Omdat ik de dozen een obstakel vond ik de koelkast, maar de groentes en het fruit bleven niet zo heel lang goed. Ik ging daarom toch maar de Ventismarts gebruiken en kan nu vaak langer dan twee weken mijn groentes en fruit bewaren zonder dat ze erg achteruit zijn gegaan.

Daarom is het ook zo fijn dat er deze actie is!

d8eca940-d1e9-4d9a-974b-6f6af19dfb29
Afbeelding van Tupperware.

Zelf gebruik ik de 1,8L hoog voor het bewaren van druiven. Deze zitten vaak twee weken in de doos. Ook stop ik er soms witlof in of aardbeien.

In de 1,8L laag zit bij mijn alle overige vruchten, zoals aardbeien, blauwe bessen, bramen, frambozen. Allemaal bij elkaar.

De 4,4L hoog gebruik ik maar af en toe, want ik heb een heel grote Ventismart. Het dubbele van de 4,4L. En daarin bewaar ik alle groenten. Prei, kool, bosui, paprika, bonen, wortels, bleekselderij, etc. Allemaal bij elkaar. En dat gaat perfect. Als de grootste ventismart te vol is, gebruik ik af en toe de 4,4L om de rest van de groenten in te doen.

Een hele fijne aanbieding, die ik echt iedereen aan kan raden!

Ben je al bekent met de Ventismart?
Zo ja, wat zijn jou ervaringen?
Niet? Zou je de Ventismart aanschaffen voor deze prijs?
Laat het weten in een reactie hieronder!
Advertenties

Een gedachte over “Tupperware #17: Extra aanbieding week 20

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s