Tupperware #12: Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018.

Per 5 maart is er een nieuwe Tupperware catalogus. De Lente/zomer 2018 catalogus. In deze catalogus staan weer allemaal nieuwe producten. Ook staan er producten in, die terug zijn van weggeweest. En er zijn veranderingen, zoals een doos bij een product of de kleuren zijn veranderd of de samenstelling van het product is anders. Kijk je mee wat er allemaal nieuw is of verander is?

Untitled
Afbeelding van Tupperware.

Micro Delight
Op pagina 10 kom je het eerste nieuwe product in de catalogus tegen. De Micro Delight. In deze blogpost schrijf ik over de Micro Delight met een recept erbij. Hier kan je een video bekijken van de Micro Delight. De prijs van de Micro Delight is €17,50.

Micro delight
Afbeelding van Tupperware.

Nu met (cadeau)verpakking
De 101° Micro Gourmet en de Micro Minuut ontvang je nu is een doos als je ze besteld. Dit was voorheen niet. De 101° Micro Gourmet is te vinden op pagina 14 en de Micro Minuut op pagina 17.

Nieuwe CrystalWave
Op pagina 18 staat een nieuw product van de CrystalWave serie, de CystalWave verdeelbord. De prijs van dit bord is: €19,90.

crystal wave bord
Afbeelding van Tupperware.

Grotere UltraPro
Voor het bereiden van grotere maaltijden in de oven of het braden van een hele grote kip is er nu de UltraPro 5,7L. Deze past bij de UltraPro 3,3L en 1,2L deksel. Deze is te vinden op pagina 24 en de prijs is €69,90.

ultra pro
UltraPro 5,7L. Afbeelding van Tupperware.

Superkom
Er is een grotere Superkom in de catalogus gekomen. Namelijk die van 10L. Te vinden op pagina 30 voor de prijs van €29,90.

super kom
Afbeelding van Tupperware.

Voor de zoete afwerking
Een BB strooier is zo een nieuw product voor mij in de catalogus. Ik heb de strooier nog nooit gezien. De strooier is te vinden op pagina 31 en de prijs is €22,50.

strooier.png
Afbeelding van Tupperware.

Mixerkom
Op dezelfde pagina als de BB strooier, staat ook een nieuwe Mixerkom. De inhoud van de Mixerkom is 3L en de prijs is €18.50.

strooier
Afbeelding van Tupperware.

Ganeren en spuiten
Ook is de garneer-/spuitzak de catalogus gekomen. Heel veel verschillende mogelijkheden heeft de garneer-/spuitzak. Hetzelfde idee als het harmonikaatje, maar dan beter! Te vinden op pagina 32.

spuitzak
Afbeelding van Tupperware.

Er staat bij de afbeelding dat deze Garneer-/spuitzak 45 cm/1L is, maar dat moet 30 cm en 400 ml zijn!

Hapjesmaker
Voor het maken van ravioli en andere hapjes is er het Hapjesrooster Groot in de catalogus gekomen op pagina 34 voor de prijs van €24,90.

deegbord
Afbeelding van Tupperware.

Spätzle zeef
Dit product heb ik al wel eens in een buitenlandse catalogus gezien. Bijvoorbeeld in Duitsland. Maar heb de Spätzle zeef zelf nog nooit in handen gehad of in de verkoop gezien in Nederland. Maar daar is verandering in gekomen. De spätzle zeef staat op pagina 35 van de catalogus. De prijs van de spätzle zeef is €14,90.

spatzel zeef
Afbeelding van Tupperware.

Kurkentrekker
Een kurkentrekker kan niet ontbreken in je keuken. Vandaar dat de Kurkentrekker “Ergologics” van Tupperware weer in de catalogus staat. Op pagina 39.

kurkentrekker
Afbeelding van Tupperware.

Keukenhulpjes organiser
Om de keukenhulpjes op te kunnen bergen is er een nieuwe Keukenorganiser. Wat compacter dan de vorige versie. Te vinden op pagina 41 voor €14,90

keukenhulpjeshouder
Afbeelding van Tupperware.

Andere snijplank?!
Op pagina 43 is een andere nieuwe flexibele snijplank te vinden. Een snijplank met icons.

snijplank
Afbeelding van Tupperware.

IJsrasp
Voor de AdaptaChef serie is er een nieuwe rasp, de IJsrasp. Te vinden op pagina 48, tussen alle andere raspen en uitbreidingen van de verschillende AdaptaChefs.

ijsrasp adapta
Afbeelding van Tupperware.

AdaptaChef Pureerder
Ook dit is, net als de ijsrasp, een uitbreiding van de AdaptaChef. Te verkrijgen in zijn geheel als AdaptaChef óf als uitbreidingsset op het snijwonder van de AdaptaChef. Er staat een QR-code naast de AdaptaChef Pureerder, die kan je scannen, maar je kan ook hier klikken. In de catalogus is alles te vinden op pagina 51.

pureerder
Afbeelding van Tupperware.

De prijs van de AdaptaChef Pureerder is €90,90! De uitbreiding is €16,-!

Allegra serie
Van de Allegra serie zijn er 3 verschillende nieuwe producten en 2 producten terug van weggeweest in de catalogus. Een vierkante schaal, Maxi bekers, Iso tup, Multi schaal en 275ml kommen. Op pagina 55 staat nog een QR-code, die je kan scannen. Maar je kan ook hier klikken om verder naar de Allegra serie te kijken.
Allegra vierkant 2,5L
Deze is te vinden op pagina 54. De prijs is €27,50

vierkant allegra
Afbeelding van Tupperware.


Allegra Multi schaal
Op dezelfde pagina als de Allegra vierkant staat de Multi schaal weer in de catalogus. Terug van weggeweest. Zelf vind ik dit een hele fijne fruitschaal, die ook gebruikt kan worden om broodjes of snacks uit de oven in te leggen en op tafel te zetten. De prijs van de Multi schaal is €14,50


Allegra Maxi beker en Dessertlepel
Voor sorbets of ijs, nu de zomer eraan komt, zijn de Maxi beker en de dessertlepel in de catalogus gekomen. De bekers en de lepels zijn per stuk en los van elkaar te bestellen. Bij de bekers zit een deksel bij. Te vinden op pagina 55 van de catalogus. De prijs van de Maxi beker is: € 9,50 en van de Dessertlepel is: €2,50.

maxi beker
Afbeelding van Tupperware.


2 Allegra kommen 275ml
Deze kommen zijn ook een tijdje uit de catalogus geweest. Maar nu staan ze er weer in! Nog steeds op pagina 55 zijn we van de catalogus. De prijs van de 2 kommen is €17,50.

kommen 275ml
Afbeelding van Tupperware.


Iso tup 2,25L
De Iso Tup is een Serveerwonder, alleen dan in een mooi naam jasje gestoken. Deze is ook nieuw in de catalogus. Vooral de kleur is nieuw! De prijs is €31,90.

iso tup
Afbeelding van Tupperware.

Schenkkannetje
Een nieuw product voor bij de koffie en thee, een Schenkkannetje. Voor mij zo nieuw dat ik het nog niet in handen heb gehad. Staat op pagina 56.

schenkkan.png
Afbeelding van Tupperware.

Exclusieve strooier
Op dezelfde pagina, als het Schenkkannetje, staat de Exclusieve Tafelstrooier. Deze strooier past bij de Exclusief serie. In maart 2018 zijn er meerdere producten van in de verkoop.

exclusieve strooier en schenkkannetje
Afbeelding van Tupperware.

Trendy dozen
Om taart en cake te bewaren zijn de Trendy ronde Taartdoos en Trendy Cakedoos weer in de verkoop. Ze hebben weer de oranje kleur. Eerlijk gezegd is oranje niet mijn kleur. Maar misschien is het wel jouw kleur en ben je blij dat deze dozen weer in de verkoop zijn. Ze zijn te vinden op pagina 59. De prijs van de taartdoos is €26,50 en de van cakedoos €22,50. (In maart 2018 zijn er ook Trendy Rietjesbekers in de verkoop.)

taart en cakedoos
Afbeelding van Tupperware.

Smaakjes water
Tegenwoordig is het “in” om water te drinken met smaakjes. Zoals citroen, aardbei, munt enz. Daar heeft Tupperware nu ook een product voor. Hier heb ik ook een stukje geschreven over de Infuse & Go. Ja, want dat is het product waar ik het over heb. De prijs van de Infuse & Go is €19,90. Er zit ook een ideeënfolder bij. Pagina 61 van de catalogus it is.

infuse-en-go.png
Afbeelding van Tupperware.

Warme drank voor mee naar het werk
Als je naar je werk gaat en je hebt zin in warme koffie of thee, dan heeft Tupperware Thermo Bekers voor je. Ze zijn verkrijgbaar in de “hem” en “haar” variant. Op pagina 62 van de catalogus. Beide hebben een prijs van €18,90.

thermobeker-hem-en-haar.png
Afbeelding van Tupperware.

Minions
Voor de kids staat er een setje in het thema Minions in de catalogus op pagina 64.

minions
Afbeelding van Tupperware.

Kampioen
Een ecofles voor het Fifi World Cup Rusland. Op pagina 65 te vinden. Een heel bijzondere ecofles!

campion ecofles
Afbeelding van Tupperware.

Nieuwe kleuren en figuren
Voor de kleinere kids zijn de producten qua kleur veranderd. De ecoflesjes hebben een ander figuurtje gekregen. De Ecoflesjes zijn nu Leo de leeuw en Bruno de beer geworden.

kids pagina
Afbeeldingen van Tupperware.

Diepvriesdozen
Er zijn twee nieuwe maten van de diepvriesdozen in de nieuwe catalogus gekomen. De maten 2,5L en 170 ml. De diepvriesdoos 170 ml gaan per 2 stuks. Handig voor het bewaren van bijvoorbeeld fruit- en groentehapjes voor de kleine kids. Te vinden op pagina 69.

Koelkastkan met filter
De koelkastkan stond al in de catalogus. Alleen met filter in nieuw. Op pagina 71 van de catalogus voor €19,90.

koelkastkan en combismart
Afbeelding van Tupperware.

Mini Bekers
Terug van weggeweest zijn de Mini Bekers, 4 stuks. De Mini Bekers hebben in inhoud van 60ml. Op dezelfde pagina te vinden als de koelkastkan vierkant 2L. De prijs van de Mini Bekers is €9,90.

koelkastkan en combismart
Afbeelding van Tupperware.

CombiSmart
De CombiSmart samenstelling is nieuw in de catalogus. Daarom valt de CombiSmart onder nieuw. Maar heeft al met andere samenstellingen in de catalogus gestaan. De samenstelling nu is: basis hoog, basis laag, rooster en CondenControl deksel De prijs is €29,90.

koelkastkan en combismart
Afbeelding van Tupperware.

CheeSmart mini en Botervloot
De Botervloot is nieuw in de catalogus, maar de CheeSmart Mini is terug van weggeweest. Staan op pagina 74. De prijs van de Botervloot is €9,90 en van de CheeSmart Mini is €16,90

brooddoos botervloot en cheesmart
Afbeelding van Tupperware.

BreadSmart
Er stond al een BreadSmart in de catalogus, maar nu staat er een kleiner formaat in, voor de kleinere huishoudens en voor weinig brood eters. De BreadSmart junior. Ook op pagina 74 voor €29,90.

BreadSmart junior
Afbeelding van Tupperware.

Nieuwe organiseren van je voorraadkast
De volgende pagina’s zijn artikelen van dezelfde serie, die terug is van weggeweest. Maar er staan ook een paar nieuwe producten op. Het gaat om de Ruimtespaarders. De kruidenovaaltjes zijn nieuw.

Let op: De prijs van Nr.2 en Nr. 4 zijn omgewisseld. Het moet zijn: 2 kruidenovaaltjes #2 €

ruimtespaarders
Afbeelding van Tupperware.
ruimtespaarders 2
Afbeelding van Tupperware.

Brillendoekjes
Die zijn ook terug van weggeweest. Ze worden per twee verkocht in de kleuren orange en blauw-groen. Te vinden op pagina 79.

brillendoekjes
Afbeelding van Tupperware.

Setaankopen
Tupperware heeft ook al een aantal set bedacht om als set te kopen. Het leuke ervan is dat je maar 1 bestelcode hoeft aan te geven, maar je kan zo’n set ook als cadeau wegegeven. Het gaat om het Super Magnetronset, Kinderset, Lunchset en Bakset.
SuperMagnotronset
Te vinden op pagina 80. Als je dit set koop, dan zit er een mooie doos omheen. Waardoor het makkelijk als een cadeau te geven is. En op dit set krijg je nog korting ook!

sets
Afbeelding van Tupperware.


Kinderset
Het Kinderset is een leuk set voor een peuter. Ook kan het al voor een kindje dat “vast” voedsel gaat eten.

sets
Afbeelding van Tupperware.


Lunchset
Het Lunchset is ideaal voor een dag naar het werk of naar school.

sets
Afbeelding van Tupperware.


Bakset
Het Bakset is een heel leuk set voor het basisbakken. De producten zijn ook nog veel meer andere doeleinden te gebruiken. Vooral de garneer-/spuitzak en de SpeedyChef.

set
Afbeelding van Tupperware.

UltraPro receptenboek
Er stond al een UltraPro receptenboek in de catalogus, maar er staat ook een nieuwe in. Er staat in de catalogus niet bij dat deze nieuw is, maar dat is wel het geval. Dit receptenboek is voor de UltraPro 3,3L en 5,7L geschikt. Te vinden op pagina 24 en 82.

ultrapro receptenboek
Afbeelding van Tupperware.

Extra nieuw artikel
Als extra artikel, die zelfs niet in de catalogus staat, kan je tot en met september de MicroPro Grill met receptenboek kopen. De prijs van de MicroPro Grill inclusief gratis receptenboek is €249,-.

pagina 1
Afbeelding van Tupperware.

Dit zijn alle nieuwe producten en producten, die opnieuw in de catalogus geïntroduseerd zijn. Sommige producten had ik wel verwacht zoals de Ruimtespaarders. Maar andere totaal niet.

Ik vind het leuk dat er voor mij nieuwe producten instaan. Deze kan ik dan uit gaan proberen. Zoals het Schenkkannetje, de BB Strooier en het UltraPro receptenboek voor de 3,3L en 5,7L.

Ik denk dat er voor jou ook wel iets bij kan zitten of dat je zelfs benieuwd ben naar een product. Hiervoor kan je contact opnemen met jou consulente. Heb je er geen? Dan kan je ook aan mijn vragen stellen! Laat dan een reactie achter of stuur me een mail te vinden bij contact.

Wat vindt jij van de nieuwe catalogus?
Wat vind jij van de nieuwe producten?
Wat van je van de producten, die terug zijn van weggeweest?
Had je liever andere producten gezien?
Wat vind jij het leukste nieuwe product, wat op je verlanglijstje komt te staan?
Laat het weten in een reactie.
Advertenties

5 gedachtes over “Tupperware #12: Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s