Tupperware #6: Nieuwe mededeling

goed-nieuws-18169074

Een paar weken terug schreef ik deze blog: Tupperware: Belangrijke mededeling vanuit het hoofdkantoor. Nu heb ik weer een mededeling voor jullie! Het zal een kort en krachtige mededeling zijn met goed nieuws!

Ik kreeg bericht dat alle artikelen waarover ik hier schreef, weer per direct verkrijgbaar en te bestellen zijn. Hoera! Veel eerder dan eerst aangegeven was. Ik ben er erg blij mee! En ik denk dat jullie ook blij zullen zijn met dit nieuws. Want de mededeling zou gelden voor een kwartaal, maar nu was het maar 1 maand.

Dit was de mededeling. Ik kom snel met een nieuwe blog met daarin de nieuwe maandfolder van Februari! Stay tuned.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s