Tupperware #3: Eindejaarsfolder Tupperware

Elke jaar heeft Tupperware een eindejaarsfolder, die een paar maanden geldig is. In tegenstelling tot de maandfolders, die maximaal 5 weken geldig zijn. De eindejaarsfolder loopt van 23 oktober tot 31 december. Dus deze is vorige week al ingegaan. Hier laat ik zien welke aanbiedingen allemaal in de eindejaarsfolder staan.

De voorkant van de folder ziet er zo uit:

tupperware eindjaarsfolder
Voorkant eindejaarsfolder Tupperware

 

Koekjestrommel?!
Om koekjes vers te houden, om ander eten of spulletjes in te bewaren, heeft Tupperware een leuke aanbieding voor koektrommels in kerstthema:

koekjes dozen
Koektrommels kerst Tupperware

Deze trommels zijn lichtdicht. Waardoor je koekjes en ander etenswaren en lang in kan bewaren zonder dat het niet meer goed wordt.

Thermobeker
Nu het weer kouder wordt, is het fijn om warme dranken te drinken. Daar heeft Tupperware ook een leuke aanbieding voor. De termobeker:

termobekers
Thermobeker Tupperware

De warme dranken blijven er 1 uur warm in. Het is geen thermosfles of iets dergelijk, maar je kan wel van huis weg gaan en onderweg naar bijvoorbeeld je werk, van een warme drank genieten. Zoals koffie, thee en zelf glühwein. Er kunnen ook koude dranken in. De koude dranken blijven er langer koud in. Wat weer handig is in de zomer.

 

prijzen
Prijzen van de koekjestrommel en de thermobeker.

Koekjesvormpjes
Als aanbieding een koekjestrommel, dan kunnen vormpjes om koekjes te maken niet ontbreken. De vormpjes zitten in een doosje, zodat je de vormpjes niet kwijt kan raken. Maar je zou het doosje ook kunnen gebruiken om koekjes mee te nemen.

tup doosje
Doosje met koekjesvormpjes.

Daarnaast mogen peperkoekmannetjes niet ontbreken bij kerst. Daarom een koekjesvorm in de vorm van een peperkoekmannetje:

koekjes vorm
Koekjesvorm peperkoekmannetje.

De vormpjes uit het doosje kunnen ook gebruikt worden om het peperkoekmannetjes koekjes te decoreren, door in het midden een vormpje uit te steken.

Decotoren
Om met kerst of oud en nieuw leuk je gerechten te serveren, heeft Tupperware een leuke aanbieding om je gerechten te decoreren:

decotoren
Decotorens Tupperware.

Er zit een gratis receptenboekje bij om inspiratie op te doen voor recepten. Kan voor voor-, hoofd- en nagerechten gebruikt worden.

Cake mug set
Om snel een lekkere cake voor jezelf te maken, om jezelf te verwennen of je plotselinge bezoek, heeft Tupperware, met een leuke cadeauverpakking, een cake mug set voor twee personen met een receptenfolder in de aanbieding:

cake mugs set
Cake mug set Tupperware.

 

Pijs van de cake mug set is:

prijzen cake mug en kado tas
Prijzen: cake mug set, cadeautas en keukenset.

 

Keukenset
Een leuk cadeautje voor onder/in de boom is het keukenset. Iedereen kan het in de keuken gebruiken, zijn echt de basisproducten. De ovenwant, soepel klopper, serveerlepel en sauslepel. Ook dit is weer een hele leuke aanbieding:

keukenhulpjes
Keukenset Tupperware.

Ultrapro
Voor gerechten te maken met kerst, zoals de beruchte kalkoen, heeft Tupperware de mooie aanbieding van de Ultrapro 5,7L met een deksel.

ultrapro
Ultrapro 5,7L met deksel.

Als je bijvoorbeeld een boterkoek wilt maken of een ander gerecht wat niet zo’n hoge ovenschaal nodig heeft, dan kan je het deksel ook als ovenschaal gebruiken. De inhoud van het deksel is 1,2L. Het deksel is zelfs te gebruiken als basis voor een gerecht en dat je de schaal als deksel gebruikt.

Serveren met goud – wit
Tupperware heeft een heel mooi serveerset gemaakt met de Allegra serie. Dit jaar heeft de Allegra serie de kleuren goud en wit. Goud aan de binnenkant en wit aan de buitenkant. Het staat ontzettend mooi op tafel met kerst om gerechten te serveren of andere lekkere hapjes. Net waar je het voor wilt gebruiken.

wit goud allegra 2
Allegra tapasschaal en kommetjes 275ml.
wit goud allegra
Allegra schalen, slacouvert en de prijzen.

Zoals je ziet keus genoeg aan verschillende schalen voor op tafel. Voor ieder wat wils.

Taarttwister
Ga je naar iemand toe, maar neem jij de taart en/of cake mee, dan heeft Tupperware een leuke aanbieding voor je. Een taartdoos waarin je twee taarten, een taart en een cake of een hele hoge taart in mee kan nemen.

taarttwister
Taarttwister en prijzen.

 

Een voorbeeld voor het gebruiken van de taarttwister:

voorbeeld taarttwister
Voorbeeld gebruik taarttwister.

Kids
Ook aan de kinderen wordt gedacht bij Tupperware. Er zijn leuke setjes om als cadeautje te geven bij sinterklaas en kerst. Tupperware heeft aan verschillende leeftijden gedacht. Van de allerkleinste tot de allergrootste.

Superbabyset, kinderbakset en fantasieset

kidsset
Superbabyset en kidnerbakset en prijzen.

In het superbabyset zit alles wat je nodig kan hebben voor de allerkleinste. Zoals een doos voor het bewaren van vochtige doekjes, een flesje voor water wat gebruikt kan worden voor het maken van een flesje, een lepeltje in een doosje en nog een aantal dingen, zoals je op de afbeelding kan zien.

Het kinderbakset bestaat uit de basisartikelen om bijvoorbeeld een cake te maken. Een bakvorm, een kom om in te mixen en een klopper voor het mixen van het deeg.

Het fantasieset bestaat uit een tas, die ingekleurd kan worden. In de tas zitten 8 sjablonen met afbeeldingen, die je kindje of kleine in je omgeving in kan kleuren, over kan tekenen.

Allemaal leuke cadeautjes voor sinterklaas en kerst van de kindjes.

kleurset kids
Fantasieset.

Minios
Ik weet dat de minions helemaal de bom zijn voor de kinderen van tegenwoordig. In mijn tijd was dat bijvoorbeeld Diddle. Ook daar heeft Tupperware een leuk doosje met  minions erop:

minions doosje
Minions doosje.

MFV bakvormen
Om zelf lekkere hapjes te maken voor de feestdagen, heeft Tupperware ook nog een leuke aanbieding voor bakvormen. Een vorm om bijvoorbeeld een tulband in te maken, een domes vorm met een gratis receptenboekje en een ovenmat, waarmee je onder andere een cakerol kan maken, maar ook koekjes op kan bakken.

mfv
MFV ovenblad, domes en crown met de prijzen.

Gratis recept
Om een idee te geven wat er gemaakt kan worden in de MFV Domes, heeft Tupperware een recept cadeau gedaan aan jullie. Een super lekker hapje met chocolade en speculaas. Het recept pas echt bij de feestdagen.

recept domes
Gratis recept domes met chocolade en speculaas.

Cadeautas en shoppingbag met een winterse inhoud
Tupperware heeft ook gedacht aan cadeauverpakking voor sinterklaas of in/onder de kerstboom. Een cadeautas:

kadotas
Cadeautas

En om de cadeautjes in de bewaren en te vervoeren, indien nodig, heeft Tupperware ook nog een leuke winterse shoppingbag ontwikkeld. De shoppingbag in helemaal in het thema van de ijsbeer, die al vaker te zien is geweest in de afbeeldingen van de aanbiedingen. In de shoppingbag zitten ook nog twee doosjes waarin je bijvoorbeeld koekjes kan bewaren, maar ook voor heel andere doeleinden gebruikt kan worden. Zoals het bewaren van naai-artikelen.

beertjes
Shoppingbag met winterse inhoud.

Dit was de eindejaarsfolder, die nog geldig is te 31 december. Onwijs veel leuke aanbiedingen vind ik. Er is aan iedereen gedacht. Zelfs aan de allerkleinsten.

Als je er een leuke aanbieding bij ziet zitten, die je wilt hebben. Dat kan, bij een Tupperware consulente te bestellen of op een kookworkshop, die regelmatig door Tupperware consulentes georganiseerd worden. Weet je in je omgeving geen Tupperware consulente, dan kan je mijn een berichtje een email sturen. Want ik ben ook Tupperware consulente en kan het voor je bestellen.

Wat vinden jullie van de eindejaarsfolder?
Wat vinden jullie van de aanbiedingen?
Laat een reactie achter.
Wil je wat bestellen? Laat dan ook een reactie achter of stuur een email.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s