Unboxing #2: Bestellingen Hobby liefde

Via Instagram en Facebook was ik Hobby Liefde tegen gekomen. Ik volgde Hobby Liefde al een tijdje op Instagram, maar had nog niet goed door wat eigenlijk voor account was. Om welke reden in Hobby Liefde was gaan volgen weet ik niet meer. Maar iets had me aangetrokken. Op 29 september plaatste Hobby Liefde een foto van kaarten die ze verkocht, ik was gelijk verliefd op de afbeeldingen, die op de kaarten stonden.

Instagram foto Hobby Liefde
Geposte afbeelding op Instagram door Hobby Liefde.

Bestelling plaatsen
De volgende dag, op mijn verjaardag: 30 september, stuurde ik Hobby Liefde een persoonlijk bericht via Instagram om te vragen hoe ik deze leuke kaarten kon bestellen.

Bij de afbeelding stond dat de kaarten €0,80 per stuk waren. Ik vond dat een hele redelijke prijs. Ik heb er van elk 2 besteld. Ik kwam daardoor op een bedrag van €11.30 in totaal, daarbij is €1,70 verzendkosten gerekend. Ik kreeg nog wel dat als ik iets besteld bij Hobby Liefde, dat de verzending op mijn eigen risico is.

Ik weet dat PostNL soms kan falen met de post, want heb nu al een paar keer gehad dat mijn post niet bij de ontvanger aan was gekomen. Maar ik vond het prima, want ik dacht dat het wel goed zou komen. Het is ook goed gekomen!

Nadat ik de bestelling betaald had en mijn adres door had gegeven, ging Hobby Liefde mijn bestelling inpakken. Ze vertelde dat het verstuurd zo worden zodra het geld op haar rekening stond.

Tot mijn verbazing kreeg ik een berichtje dat de bestelling ingepakt was. Ik vond dat echt een super service.

Berichtje van mijn bestelling bij Hobby Liefde
Berichtje dat bestelling klaar was om te posten.

Doordat ik wist hoe de post eruit zag, wist ik ook ongeveer hoe het aan zou komen.

Aankomst en openmaken post
Maandag 2 oktober zou mijn bestelling met de post mee gaan en ik zou dan dinsdag 3 oktober de post kunnen verwachten. Zo geschiedde, dinsdags lag mijn bestelling van Hobby Liefde op de deurmat. Ik zag toen pas hoe Hobby Liefde mijn bestelling had ingepakt en verstuurd.

Aankomst bestelling Hobby Liefde
Hoe eerste bestelling Hobby Liefde aankwam.

Het zat in een doorzichtig zakje met een kaart aan de ene kant en aan de andere kant zat een zakje, met de rest van de kaarten.

Inhoud zakje bestelling Hobby Liefde
Inhoud van het zakje.
Mijn bestelling Hobby Liefde
Inhoud van het zakje – mijn bestelling van Hobby Liefde.

Verrassing
Toen ik het zakje openmaakte zag ik dat er ook nog een zakje met stickers inzat. Wat voor mij een verrassing was. Een hele leuke verrassing. Er zaten leuke stickers in het zakje.

Kaarten
Ik was heel erg enthousiast over de leuke kaarten. Ze vielen me alles mee. De afbeeldingen zijn erg lief. En ik had er gelijk al bestemmingen voor. Ik vind de kaarten wel lijken op kaarten, die Post & Papier verkoopt. Maar ze zijn toch anders en de kwaliteit van de kaarten zijn ook anders.

Facebook
Ook zat het visitekaartje van Hobby Liefde in het zakje, zoals je ziet op de foto. Op het visitekaartje zag ik dat Hobby Liefde ook een Facebookpagina had. Ik ben daardoor gelijk op Facebook gaan kijken en vond al vlug de pagina. Ik moest er lid van worden, voordat ik de pagina kon bekijken. Al snel accepteerde Mariel mijn verzoek en kon ik de pagina bekijken. Ook kwam ik er dus achter wie het gezicht achter Hobby Liefde is.

Nadat Mariel het verzoek had geaccepteerd, kon ik op de Hobby Liefde Facebookpagina kijken. Daar kwam ik allerlei andere leuke afbeeldingen van kaarten tegen. Niet alleen kaarten, maar ook stickers. Ik kon het niet laten om een nieuwe bestelling te plaatsen. Vooral ook omdat de eerste bestelling kaarten allemaal al verstuurd waren.

Tweede bestelling
Ik heb de tweede bestelling ook via Instagram, via privé bericht, geplaatst. Ik vond dat makkelijker dan via Facebook. Vooral ook omdat ik de vorige keer mijn bestelling ook via Instagram had geplaatst. Mijn gedachte erachter was dat Mariel ook de eerdere berichten zou zien en ik geen dubbele informatie hoefde te geven, zoals mijn adres.

Kerst
Ook waren al al verschillende kerstkaarten, die gekocht konden worden en masking tape.

Kerstkaarten Hobby Liefde
Aangeboden kerstkaarten op Facebook van Hobby Liefde

Verrassingsenvelop
Verder las ik op de Facebookpagina over een verrassingsenvelop voor een bepaalde prijs. Dat maakte me nieuwsgierig naar wat er in de verrassingsenvelop zou zitten. Daarom had ik ook de envelop erbij besteld.

Unboxing pakketje
Ook deze keer kreeg ik weer een berichtje met een foto, waarop stond dat mijn pakketje ingepakt was en klaar voor verzending

Screenshot_2017-10-21-22-06-11
Bericht dat pakketje klaar is en verzonden gaat worden.

De volgende dag lag het pakketje in mijn brievenbus.

IMG_6167
Zo kwam het pakketje binnen.

Toen ik het pakketje openmaakte zag ik het volgende:

IMG_6168
Zag ik bij het openmaken.
IMG_6169
Inhoud van het pakketje.

Ik vind het leuk dat als je een bestelling plaatst, dat mensen het pakketje leuk inpakken. Het is dan net of je een cadeautje(s) krijgt. Je ziet al een stickervel, die ik besteld had, washitape/masking tape, een pakje met gratis stickers, een verrassingsenvelop en een ingepakt pakketje. Ik had twee verschillende stickervellen besteld. Zie hier:

IMG_6171
Bestelde stickervellen.

De inhoud van de verrassingsenvelop, daar was ik heel benieuwd naar. En ik ben heel verrast. Er zaten allerlei spulletjes in, die goed te gebruiken zijn bij snailmailen en swappen. Ik werd er heel blij van. De inhoud is wel in een bepaald thema. Heel erg leuk gedaan!

IMG_6175
Inhoud verrassingsenvelop.

Ik had dus een aantal kaarten gekocht. Wel andere dan de vorige keer. Het waren weer dierenplaatjes, maar ik heb ook een paar kerstkaarten gekocht. Ik verwacht dat ik niet genoeg energie heb om alle kaarten, die ik wil gaan versturen, zelf kan maken. Vandaar dat ik er een aantal kocht.

IMG_6182
Gekochten dierenkaarten.

De plaatjes zijn toch te schattig?! Ik vind ze echt heel leuk. Ik word er blij van en ik hoop degene, die de kaartjes krijgt als ik ze verstuur, er net zo blij van word als ik.

Kerstkaarten Hobby Liefde
Gekochte kerstkaarten Hobby Liefde.

De kerstkaarten vond ik wel leuk en grappig. Heel simpel, maar toch heel leuk.

Extraatje
Omdat ik een redelijk grote bestelling had geplaatst bij Hobby Liefde, had een ik aantal kaarten extra gekregen. Ik vind dat erg tof! Had het totaal niet verwacht en was echt een verrassing. Ik snapte er niks van. Tot ik ging checken welke kaarten ik besteld had en welke er extra bij zaten, toen pas viel het kwartje.

Al met al ben ik super blij met mijn twee bestellingen bij Hobby Liefde. Voorlopig ken ik even vooruit met mijn voorraad. Maar zodra ik door mijn voorraad heen ben, zal ik zeker weer eens een kijkje nemen of er leuke kaarten zijn om te bestellen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaarten/afbeeldingen vinden!
Laat het weten in een reactie.
Advertenties

Een gedachte over “Unboxing #2: Bestellingen Hobby liefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s