Creatief #1: Gemaakte kaarten in september

In september heb ik een aantal kaarten gemaakt. Niet heel veel kaarten heb ik gemaakt, als ik het vergelijk met vroeger. In het verleden maakte ik wel 20 kaarten op een dag. Maar dat is ook relatief, want ik plakte van al uitgeknipte plaatjes op en bewerkte ze alleen.

Gemaakte kaarten
De herfstkaart maakte ik voor een herfstsnailmail ronde van de facebookgroep “Dutchsnailmailers”. Het herfstplaatje komt van een Le Suh 3D vel. Snialmails maak ik altijd met als basis een kaart. Zo is deze ook ontstaan. Op de andere afbeelding zie je de binnenkant van de snailmail

 

De movietime-kaart heb ik gemaakt voor een welness swap die georganiseerd werd via Instagram. Deze kaart was een makkelijke kaart om te maken. Het plaatje hoefde ik niet uit te knippen, maar kon die uit het vel drukken. Ik knip de randjes wel altijd bij, omdat ik het lelijk vind als de randjes van het uitdrukken nog te zien is.

IMG_6102

 

De verhuiskaart heb ik gemaakt voor een goede kennis, die pas was verhuisd. Dit plaatje en het voorbeeld heb ik uit een hobbytijdschrift: “Mijn hobbykaart“. Heb zelf de gouden bloem toegevoegd en de ronde bloemstickers in de hoekjes.

 

 45bad96aff74cb6010688c2eb7b54284

Onderstaande verhuiskaart maakte in voor het gezin dat naast ons woonde, toen ik nog bij mijn ouders in Zeeland woonde. Ook zij waren verhuisd. Het plaatje en het voorbeeld heb ik uit het hobbytijdschrift: “Mijn hobbykaart” gehaald. De envelop heb ik ook in stijl van de kaart gemaakt. Had een extra sleutelgat. Vond het wel een leuke manier om dat extra sleutelgat te gebruiken.

En onderstaande kaart maakte ik voor mijn nicht en haar man, die een meisje hadden gekregen. Het plaatje en het voorbeeld heb ik uit een hobbytijdschrift gehaald, Mijn hobbykaart. Er waren best veel extra plaatjes en daarmee heb ik de binnenkant en de envelop in de stijl van de kaart gemaakt.

 

Favoriet?!
Dit waren de gemaakte kaarten van september. Ik vind de kaarten allemaal heel mooi geworden. Als ik een favoriet uit zou moeten kiezen, dan zou dat de herfstkaart zijn qua afbeelding, omdat ik fan ben van de afbeeldingen van Le Suh. De verhuiskaart met de sleutels en het muisje vond ik een heel leuk projectje om als kaart te maken. En het girl-geboortekaart vind ik ook heel leuk. Eigenlijk vind ik ze allemaal even mooi op hun eigen manier. Dus een echte favoriet heb ik niet.

Wat vinden jullie van mijn gemaakte kaarten?
Welke is jou favoriet?
Laat het weten in een reactie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s